Najkompaktniji dron s HD+ kamerom koji ruši sve rekorde prodaje u Hrvatskoj svojom cijenom
Stjepan Iveković,
Vrijeme čitanja: 3 minute

XTactical Drone - je kompaktan, ekonomičan i jednostavan za upotrebu dron nove generacije. Njegova veličina zauzima minimum prostora kako bi se smjestio čak i u malu torbu oko struka, a njim možete lako upravljati putem aplikacije sa bilo kojeg smartphone mobitela. Osim atraktivnog dizajna, dron impresionira sa mnogo pametnih načina snimanja što njegovu kontrolu čini jednostavnom i razumljivom čak i za apsolutne početnike.

Ali najveća prednost ovog drona je njegova povoljna cijena: U svibnju 2020. godine XTactical Drone dostupan je za narudžbe po promotivnoj cijeni od 749 kuna. Osobno vjerujem da je ovo zaista prva visokokvalitetna bespilotna letjelica dostupna za svačiji novčanik!

Zašto je XTactical Drone najbolji izbor?

XTactical Drone jedan je od najkompaktnijih i najpovoljnijih dronova u ovom trenutku, a daleko je najbolji izbor za početnike i ljubitelje fotografije iz zraka. Također idealan je poklon i za dijete.

Nasljeđuje sklopivi dizajn poznatog Mavic Pro-a sa istom kvalitetnom kamerom, ali ima bolji i kompaktniji dizajn. Pored toga, XTactical Drone zadržava ključne karakteristike kao što su mogućnost HD+ video snimanja, QuickShots način automatskog snimanja, 360 stupnjeva sferene fotografije i druga poboljšanja.

Polijetanja i slijetanja su također automatizirana i odvijaju se u jednom kliku. Stabilizatori, žiroskopi i senzori omogućavaju gladak i stabilan let. Povezuje se na smartphone mobitel putem Bluetooth-a, a udaljenost se značajno povećava pri korišćenju posebaog daljinski upravljača.

XTactical Drone dodaje i nove geste za kontrolu, poput kontroliranja udaljenosti od bespilotne letjelice kada je fiksiran na objekt ili statičkih snimaka. Optimizirani algoritmi osiguravaju najbolje 3D mapiranje i brzo formiranje putanje leta. Novorazvijeni napredni sustavi pomoći u letu (APAS) precizno prilagođavaju plan leta u blizini objekata kako bi se izbjegli incidenti.

Ovaj najnoviji uređaj zaista može „pojesti“ tržište modernih kvadrikoptera.

Kako će vam XTactical Drone poboljšati život?

I zimi i ljeti, dron će uvijek biti ugodan dodatak i pratnja za planinarenje, rekreaciju ili šetnju, kao i za istraživanje ili razgledanje već poznatih lokacija iz ptičje perspektive.

S dronom ćete postat pravi inovator u društvu prijatelja

Snimite značajne događaje

Igrajte se s dronom sa svojom djecom

Pogodan je za gledanje i nadzor vašeg teritorija

Kako koristiti XTactical Drone?

Podešavanje XTacticalDrone traje manje od minute!

#1 Slijedite upute i instalirajte program kompatibilan sa svakim mobitelom

#2 Umetnite bateriju, uključite dron i otvorite aplikaciju

#3 XTactical Drone je spreman za polijetanje i snimke jednim pritiskom gumba

Gotovo! Možete početi koristiti XTactical Drone odmah i praviti fotografije i videozapise iz nemogućih kutova koji će zadiviti vas i vaše prijatelje!

Koliko košta XTactical Drone?

Vodeći kompaktni bespilotni dron XTactical Drone trenutno je dostupan za narudžbe po cijeni od 749 kuna. Komplet uključuje svu potrebnu dodatnu opremu za potpunu upotrebu uređaja.

Preporučujemo vam da iskoristite internet promo ponudu i dobijete XTactical Drone-a po sniženoj cijeni koju kompanija pruža samo kupcima iz Hrvatske na ograničeno vrijeme! Zahtjev za narudžbu možete ostaviti ispunjavanjem ovog obrasca.

Kako naručiti XTactical Drone?
Evo kako možete dobiti XTactical Drone:
1. Ispunite obrazac za narudžbu na našoj web stranici
2. Menadžer će vas nazvati kako biste potvrdili narudžbu i pojasnili detalje isporuke
3. Kurir će isporučiti XTactical Dron u roku od 1-5 dana
4. Narudžbu plaćate samo pouzećem nakon preuzimanja drona u ruke
Doista je tako jednostavno.
PONUDA 2020: XTactical Drone dostupan je u Hrvatskoj po sniženoj cijeni na ograničeno vrijeme! Požurite, ponuda uskoro ističe!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Contactless delivery 😷🙂

Ispunite obrazac

XTactical Drone (1498 749 kuna)